
Vancouver hade inte en suck och Sedin-tvillingarna gjorde ett väldigt blekt framträdande. Detta mycket tack vare stjärnbacken Zdeno Chara (bilden till höger) o hans backpartner Dennis Seidenberg.
Grymmast var ändå Tim Thomas.

Därför var det självklart att Thomas vann Conn Smythe Trophy (Slutspelets bästa spelare).
Förutom dessa två spelare vill jag även framhäva:
Tomas Kaberle: Min favoritback från när han spelade i Toronto Maple Leafs. Han gjorde förvisso inga mål men var nyttig i defensiven.
Mark Recchi: Den 43-årige forwarden hann vinna Stanley Cup innan han la skridskorna på hyllan. Även fast han hade sin storhetstid på 90-talet då han gjorde över 100 poäng så är faktiskt 48 poäng helt okej.
Milan Lucic: För att han likt mig har rötter i forna Jugoslavien.
Tyler Seguin: Skulle egentligen spelat i Toronto denna säsongen men pga ett dumt byte så fick 19-åringen vinna en stanley cup buckla under sin första säsong.
Patrice Bergeron: Helt sjukt bra! Stack verkligen ut och var en viktig kugge till att kollektivet kunde besegra stjärnlaget.
Självklart måste vi ha ett recept annars kommer David lacka när han kommer hem.
Dagens Recept: Lövbiff pasta (det ska jag äta ikväll)
Ingredienser:
500g pasta (spelar ingen roll vilken)
1 burk champinjoner
1kg lövbiff (Gött med lövbiff, därför ska vi ha mycket)
250ml Matlagningsgrädde
Västerbotten ost
Basilika (dock brukar jag inte använda det men om ni vill är det fritt fram, dock får ni gissa er fram till hur man ska ha i det)
Rikligt med nymalen jaktkrydda (salt & peppar)
Instruktioner:
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Stek champinjonerna tillsammans med jaktkrydda i en stor stekpanna tills de fått en fin solbränna.
2. Stek champinjonerna tillsammans med jaktkrydda i en stor stekpanna tills de fått en fin solbränna.
3. Strimla lövbiffen och jaktkrydda dessa väl.
4. Skruva upp värmen på stekplattan till det högsta, låt pannan bli rejält varm och fräs på biffen. Det är viktigt att biffen kör på brun utan sol och inte svart på en kvart.
5. När köttsafterna börjar släppa från lövbiffen stänger du av plattan, häller i grädden, lägger på ett lock och låter det koka upp.
5. När köttsafterna börjar släppa från lövbiffen stänger du av plattan, häller i grädden, lägger på ett lock och låter det koka upp.
6. Rör in den norrländska osten, smaka av och tillsätt mer jaktkrydda ifall det behövs.
7. Häll av pastan när den är al Dente (som experterna kallar det) och blanda samman med biffen i en stor skål/kastrull. Servera med en shot av Bacardi Limon och njut av vuxenlivet.
7. Häll av pastan när den är al Dente (som experterna kallar det) och blanda samman med biffen i en stor skål/kastrull. Servera med en shot av Bacardi Limon och njut av vuxenlivet.
Nästa vecka ska vi titta på taket.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar