Puss.
I detta kvinnoinlägg har vi valt att ta upp en helt annan syn på kvinnor än vad vi har gjort förut. Innan har vi mest hyllat varelserna från Venus men efter att vi båda blivit förvirrade, förtvivlade & förgiftade insåg vi att det behövdes en helt annan aspekt på ämnet. Vi insåg att ämnet var så stort att vi var tvungna att slå ihop våra styrkor, Björn med den fantastiska intelligensen och David med den enorma muskelmassan. Men inte ens då kunde vi förstå oss på kvinnorna.

Visst är inte vi män perfekta (eller ja vi mästerkockar är väl egentligen det då), vi tänker kanske inte alltid utanför ramarna, vi kanske tar allt lite väl bokstavligt, vi kanske tjänar lite bättre men vi försöker vårt bästa i alla fall.
Ta det här med att vi män alltid ger varandra skit, vi menar ju liksom inget med det. Allt sånt gör vi bara med omtanke till varandra. Sedan är vi inte tankeläsare heller, vilket kvinnor försöker få oss att tro. Istället för att bara säga rakt ut vad de vill så ska de börja indikera saker istället.
Nu kanske ni tror att vi är två mansgrisar som hatar kvinnor över allting annat. Men sanningen är att vi värderar kvinnorna högt upp på våra livslistor. Utan många av er hade vi inte varit någonting, vi hade inte kunnat bada i rysk kaviar, vi hade inte kört omkring i lyxiga bilar och vi hade definitivt inte haft en så fantastisk blogg som vi nu har. Vi är tacksamma för att ni är så vackra, omtänksamma & mysiga. Tyvärr kommer vi dock aldrig att förstå er, men det är väl någonting vi får leva med.
Och inlägget till ära så har har vi tagit fram ett "hyllningsrecept" till dessa kvinnor vi inte förstår oss på eller som bara gör oss helt förbannade. Detta är faktiskt ett riktigt recept som det tvistas om hur har uppkommit, men vi kan då anta att denne var en man och förmodligen också trött på det motsatta könet till en viss grad.
Spaghetti alla puttanesca
även kallad "slampans spaghetti"
4 port.
1 burk hela skalade tomater (400 g)
3 vitlöksklyftor
1 röd spansk peppar
2 msk extra jungfruolja
6 sardeller
125 g urkärnade oliver
2 msk kapris
400 g spaghetti
2 msk hackad persilja
Skär tomaterna i mindre bitar. Fräs hackad lök och spansk peppar i olja. Tillsätt tomaterna med sitt spad, sardeller, oliver och kapris. Låt sjuda under lock i 30 minuter. Koka pastan al dente i rikligt med vatten. Häll upp pastan i durkslag och vänd därefter ner den i såsen. Strö över persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar