onsdag 21 mars 2012

En oinbjuden torsk

Tjaatjaa bloggen! Ööhm.. Idag har ja ba fått byta jeans 3 gånger för att typ den första var för ute för min smak, och den andra var liksom för olikt mitt humör (+ att jag fick stor rumpa iden hihi) men nu e jag nöjd! Hur som helst så fixa morsan en matlåda åt mig i typ sista sekunden och jaa ehh, jag fick väl lov att ta den ba för att liksom annars hade jag fått använda mina egna pengar till mat?!
Men då tänkte jag att jag skulle visa den för hela svenska folket som jag vet följer mej vid de här laget...

Nej.

Tänk om vi vore en sådan blogg?

Som tur är så slipper du läsa nåt sånt där här, då vi till 152% tar avstånd till allt sånt som BB (antar det är det där stället där man föder barn, för har hört det är sån bebisnivå på det programmet ibland?) och Hollywoodfruars program består av och innehåller.

Hur som helst har er superduo rätt mycket över sig, som vilar på våra axlar, böjer våra ryggar och smärtar våra rövar. Dock så tänkte vi att vi måste dela med oss av nåt recept så ni som verkligen följer oss blint på bloggen (alla 3) så att ni inte svälter ihjäl. Så vi fick kolla vad vi hade i frysen, och till förtvivlan så såg det ut att bara finnas en gammal torsk kvar så Fredrik du kan sluta läsa här, ni andra varsegoda.


Torsk i dill- och tomatsås


500 g frysen torsk
2 tomater
dill
2 dl (mer eller mindre) vispgrädde
 fiskfond
potatis

Koka/stek torsken som du själv vill, vet inte vad jag gör eftersom jag inte förstår min mammas instruktioner till en början.
Sänk värmen och häll i vispgrädden och höfta till lite med fiskfonden beroende på smak.
Skiva tomaterna halvmånar eller hela ringar och lägg i dem i såsen tillsammans med dillen, också där får du höfta lite.
Rör om utan att det kokar, utan ha sådan värme på plattan så att det knappt sjuder. Koka upp potäterna, pilla i navelluddet medan du väntar och ät sedan (efter att du tvättat händerna) ur en klassisk IKEA-matlåda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar